• slideshow 01
  • slideshow4 01
  • slideshow2 01
  • slideshow3 01

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Full premium theme for CMS

Zimovanje stega

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

DRAGI SKAVTINJE IN SKAVTI, spoštovani starši!

V sredo, 20. svečana, se dobimo ob 16.00 na južni ploščadi Ljudskega vrta, kjer se bomo vkrcali v drakar (avtobus) in odpluli v daljni kraj Reykjavik (Kančevce).

Da na poti ne bomo zadeli ob kakšno skalo, vas prosimo, da pridete novi pustolovščini naproti s polnim nahrbtnikom dobre volje in s kakšnim kosom pohanega mesa ali domačo štruco kruha za večerjo. Če se police v vaši shrambi šibijo pod težo domačih marmelad, kompota, medu, krompirja,… jih bomo z veseljem in hvaležnostjo vzeli zraven.

Poleg vsega tega, pa seveda ne pozabite na ostalo opremo: spalko, armafleks, kroj in rutko, topla oblačila, jedilni pribor, čutaro ali 0,5l plastenko, toaletni pribor, nož in svetilko, zdravstveno izkaznico, copate in po potrebi kombinezon ter instrument, če ga igraš.

Prispevek za zimovanje znaša 40€. Denar oddajte svojim voditeljem skupaj s prijavnico najkasneje do 14. 2. 2013. Če pred tem nimate srečanja ali tebe ne bo na srečanju, se prijavi voditeljem z sms-om, prijavnico in denar pa prinesi na avtobus.

Našo pustolovščino bi želeli končati z vami, dragi starši, bratje, sestre, itd., zato vas lepo vabimo, da se nam pridružite v soboto, 23. svečana, ob 14.00. Skupaj bomo preživeli lepo popoldne in ga ob 18.00 zaključili z mašo in majhno pogostitvijo.

Trden jez, dober lov, bodite pripravljeni in srečno pot!

 

 

 

 

facebook      youtube      zskss      tnt